https://www.culturaemocionalpublica.com/

Us imagineu viure en un poble que posi el benestar emocional de les seves habitants al centre?

Que generi espais i estructures comunitàries on puguem aprendre a mirar-nos, a saber allò que ens passa; a compartir experiències, vivències, emocions entre nosaltres.

Que trobem en aquest espai, un espai de cures i al mateix temps un lloc per a partir del qual generar activitats pel conjunt de les veïnes del poble; per parlar, gestionar, pensar i veure què podem fer amb allò que ens afecta en el nostre dia a dia i al mateix temps allò que necessitem per sentir-nos bé. Per compartir la nostra realitat més intima per poder afrontar la nostra quotidianitat amb un major benestar emocional. Per aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixes i amb la resta de manera curosa, tenint en compte la nostra emocionalitat.

 

Doncs aquest projecte existeix! Breda és un dels pobles que s’està desenvolupant un col·lectiu “Breda Vila pel Benestar”.

El projecte el forma un col·lectiu transversal de bredencs i bredenques que, des de diferents àmbits, treballen en fer extensiu a tota la comunitat el foment de la intel·ligència emocional.

Es tracta d’oferir eines  al conjunt de la població per fer la vida quotidiana més emocionalment sana i equilibrada, treballant aspectes com l’empatia i reaccionar d’acord a la raó i no sota impulsos emocionals a les diferents situacions que ens podem trobar a diari i poden afectar el nostre benestar emocional.

Per a fer possible això, des del 2016 treballem conjuntament un equip de Cultura Emocional Pública i agents comunitaris de Breda per a desenvolupar en primer lloc, les seves competències emocionals i en segon lloc accions per a dur a terme en el si del municipi per fer arribar aquestes eines al conjunt del poble.

Si vols que la teva vila sigui una vila pel benestar emocional, i seguir les passes dels habitants de breda; aquí pots trobar tot allò necessari per a fer-ho!

Nosaltres t’hi acompanyem!

Abrir chat
Bon dia,
estem aquí per ajudar-te...
--------
Buenos días,
estamos aquí para ayudarte...