https://www.culturaemocionalpublica.com/

Les persones son el centre de qualsevol organització. Per això, els membres que hi formen part han de comptar amb un benestar emocional que els permeti continuar amb un ferm compromís i un sentiment de pertinença per tal de seguir treballant amb els resultats òptims.

Aquest és precisament un dels principals reptes que han d’afrontar les organitzacions avui en dia: convertir-se en una organització amb benestar emocional.

Des de Cultura Emocional Pública, una consultoria al servei del benestar personal, considerem que és cada vegada més important treballar per tal d’aconseguir la felicitat organitzacional, i és per això que oferim els nostres serveis per humanitzar tots els rols que en formen part per tal d’invertir en la cura de les persones que treballen en la organització i per capacitar-la i desenvolupar-la fins a convertir-la en una organització amb benestar.

Amb una llarga trajectòria de més de 20 anys i un equip compromès per aconseguir una millora contínua de la societat en la qual vivim, treballem en cinc àrees diferents entre les quals es troben les organitzacions, i ho fem amb recorreguts personalitzats per a cada client, facilitant la satisfacció de qualsevol necessitat que aparegui durant el camí.

Com aportar cultura emocional a les organitzacions

La solució per aportar el benestar i cultura emocional a les organitzacions rau en la capacitació de l’organització i les persones que hi formen part per fer-les àgils, hàbils i competents. Considerem que desenvolupar les habilitats col·lectives, individuals i estructurals és clau, així com invertir en cuidar els seus membres.

Com et podem ajudar des de Cultura Emocional Pública?

T’oferim els nostres serveis per tal d’aconseguir un gir total que comporti canvis positius per a la teva  organització, i ho fem de la següent manera:

 • Intervenim d’una manera profunda i proporcionem solidesa, permanència i sostinibilitat dels canvis.
 • Alineem el benestar emocional amb les diferents dimensions de l’organització.
 • Ens centrem en la cura de les persones.
 • Apostem per millorar la competitivitat i les ganes de seguir evolucionant.
 • Acompanyem a un ritme natural i adaptatiu, a més de realista.
 • Generem un aprenentatge col·lectiu que es transforma en un gran sentiment de pertinença.

Què s’aconsegueix incorporant el benestar emocional a les organitzacions?

Després de recórrer el camí junts, en el qual dissenyem solucions múltiples adaptades per a tota la estructura de l’organització, aquesta evoluciona posant el focus en el benestar, cosa que es tradueix en:

 • Més motivació i compromís.
 • Reducció de les malalties emocionals professionals.
 • Un clima de treball més satisfactori.
 • Fidelització i atracció del talent.
 • Una satisfacció més gran per part dels clients.
 • Prestigi organitzacional.

Tant si formes part de gerències, equips directius, l’àrea de recursos humans, a una organizació o institució, explica’ns el teu cas i millora el benestar de les persones que hi treballen i dels clients de la teva organització! Ens comprometem a ajudar-te i a acompanyar-te fins que aconseguim plegats i plegades el benestar emocional.

Abrir chat
Bon dia,
estem aquí per ajudar-te...
--------
Buenos días,
estamos aquí para ayudarte...