https://www.culturaemocionalpublica.com/

Els hospitals són un dels llocs on moltes persones experimenten alguns dels moments més significatius i importants de la seva vida, des de l’alegria dels naixements fins a l’acompanyament en malalties o diagnòstics negatius. 

Per aquest motiu, els treballadors i treballadores dels hospitals han de dur a terme una important tasca per tal d’oferir un bon servei i rendiment que aporti un benestar emocional a la seva organització i, conseqüentment, als pacients. Sobretot després de la pandèmia de la Covid, on s’ha fet evident que invertir en benestar emocional i felicitat organitzacional és imprescindible.

La importància de cuidar les persones

A Cultura Emocional Pública capacitem professionals de la salut en habilitats i gestió emocional amb intervencions profundes que proporcionen permanència i sostenibilitat dels canvis. De la mateixa manera, posem l’atenció en cuidar les persones, tant pacients com sanitaris, per tal de millorar la competitivitat i l’excel·lència professional. 

El nostre objectiu és generar un aprenentatge col·lectiu que, una vegada implementat de manera adaptativa i amb passos evolutius, es pugui mantenir al llarg del temps.

8 motius per promoure la cultura emocional als hospitals 

Per això, des de Cultura Emocional Pública et donem 8 motius per promoure la cultura emocional als hospitals:

  • Perquè es genera un aprenentatge col·lectiu.
  • Perquè s’aconsegueix una satisfacció més gran tant de pacients com de professionals del centre sanitari.
  • Perquè s’aconsegueix prestigi organitzacional.
  • Perquè el clima de treball es torna més satisfactori, cosa que repercuteix positivament a pacients i sanitaris.
  • Perquè la societat està conscienciada i reclama cures emocionals a l’entorn sanitari.
  • Perquè els pacients de l’hospital necessiten comptar amb un benestar emocional, que té un impacte positiu en el benestar físic.
  • Perquè permet resoldre els problemes que puguin existir a les diferents organitzaciones hospitalàries.
  • Perquè es produeix una millora en la competitivitat i la qualitat dels serveis del centre.

Què pot aportar Cultura Emocional Pública als hospitals?

Des de Cultura Emocional Pública, amb més de 20 anys d’experiència com a consultores en benestar i cultura emocional, apostem per la excel·lència i superació continuada a hospitals i tot tipus d’organitzacions. 

Per tal de millorar la cultura emocional d’un hospital, t’acompanyarem en la construcció de bases i estructures organitzacionals sòlides, dissenyarem solucions múltiples a mida del centre i desenvoluparem el benestar emocional organitzacional per tal d’afavorir l’èxit de la organització.

Ara més que mai, és important invertir en la felicitat organitzacional, i encara més en un entorn com el d’un hospital. La responsabilitat afectiva dels equips sanitaris i un benestar emocional és vital als centres de salut, i per això volem ajudar-te a assolir la teva millor versió i construir una organització millor, tant per a pacients com per a les persones treballadores del centre.

A Cultura Emocional Pública ens comprometem a ajudar-te a aconseguir un hospital pel benestar

Abrir chat
Bon dia,
estem aquí per ajudar-te...
--------
Buenos días,
estamos aquí para ayudarte...